DISBAUXA ACABADA, QUARESMA ARRIBADA!

Sí, avui el Rei Carnestoltes, rei dels Poca-soltes ens ha deixat.

Després d’un breu judici i amb opinions molt igualades hem decidit que això de tanta gresca, xerinola, disfressa i rauxa ja n’hi havia prou…per això avui ens ha fet el seu discurs de comiat. 20160210_115117

Per estar tranquils ens ha assegurat que el proper any vindrà amb moltes ganes de fer-nos ballar.

2016-02-10 14.02.34El que no sabíem nosaltres, es que una vella arrugada, amb mocador, un bacallà a una mà i 7 cames seria la que a partir d’ara ens diria que hem d’estar atents, treballant, seriosos, i sense fer ni una sola rialla. La Vella Quaresma ha arribat i amb ella la seriositat.

Però nosaltres a Les Vinyes que som molt animats li hem trobat una cançó que de ben segur la farà ballar.