Sortida al Museu de la Ciència i la tècnica de Catalunya P3

Per aprofundir més en el projecte del nom de la classe, avui els cotxes, han anat tot el dia d’excursió el Museu de la Ciència i la tècnica de Catalunya que es troba a Terrassa. Han visitat una col•lecció d’automòbils, camions, avions, motos, bicicletes que daten des dels inicis de l’any 1857 fins els nostres dies. També han jugant en una ciutat fictícia on hi havia uns carrers on es podia circular tot respectant les senyals de trànsit. Alguns nens/es simulaven ambulàncies, d’altres cotxes, camions, cotxes de policia… Desprès de jugar una estona, han vist el funcionament d’una maqueta ferroviària.
Per finalitzar, han anat a veure una exposició sobre el cos humà i els sentits. S’ho han passat genial!

Aquí teniu una petita mostra!