P4 ANEM AL CIRC CRIC!

DIVENDRES PASSAT LA CLASSE DELS CAVALLS (P4A) I LA DELS CAVALLETS DE MAR (P4B) VAM ANAR A SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA A VEURE L’ESPECTACLE DEL CIRC CRIC. DESPRÉS D’UNA LLARGA ESTONA D’AUTOCAR, VAM CAMINAR PEL MONTSENY FINS EL RECINTE DEL CIRC, PASSANT PER UN RIU I TOT! ALLÀ ENS VA REBRE UN ANIMADOR I VAM ESMORZAR EN ROTLLANA. DESPRÉS VAM ENTRAR A UNA DE LES CARPES DEL CIRC I VAM PODER GAUDIR D’UNA HORA D’ESPECTACLE AMB MALABARS, PATINS, ACROBÀCIES,…

MENTRE QUE ELS ARTISTES ES PREPARAVEN (PENSEU QUE ENS VAN REBRE AMB PIJAMA!!) VAM ANAR A DINAR I SEGUIDAMENT EL SO D’UNA SIRENA DE BOMBERS ENS VA ANUNCIAR QUE COMENÇAVA L’ESPECTACLE. VAM A ANAR A UNA ALTRA CARPA ON VAM PODER GAUDIR, UNA ALTRA VEGADA, DE LES PERIPÈCIES DELS ARTISTES.

ENS VAN DEIXAR A TOTS I TOTES AMB LA BOCA BEN OBERTA!!

ESPEREM QUE ELS VOSTRES FILLS/ES US HAGIN EXPLICAT TOT EL QUE VAM VIURE!!

GAUDIU LES FOTOS 🙂